Altın Kelebek yarım asrı geride bıraktı
Her yıl heyecanla ve merakla beklenen Altın Kelebek Ödül Töreni, dün gece tam yarım asrı geride bıraktı. Altınlı gece adeta yıldızlar geçidiydi. Sanat ve televizyon dünyasının enleri ödüllerine kavuştu. Gece sürprizlerle ve eğlenceyle doluydu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Altın Kelebek 50. yılında da unutulmaz bir geceye imza attı. Müzik, televizyon ve sinema dünyasından sevilen isimlerin halk ve jüri oylarıyla ödüle layık görüldüğü bu büyük gece adeta yıldızlar geçidiydi.
Unutulmaz gecede En İyi Dizi Ödülü’nü Kanal D'nin soluksuz izlenen dizisi İnci Taneleri aldı.
Altın Kelebek'te En İyi Kadın Oyuncu Demet Evgar, En İyi Erkek Oyuncu Mert Yazıcıoğlu oldu. En İyi Magazin Programı Ödülü’nü ise Kanal D yapımı Magazin D ve Show TV Cumartesi Sürprizi paylaştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ve sanat hayatının 50. yılına özel Altın Kelebek Ödülü’nü alan usta isim Erol Evgin de şarkılarıyla geceye renk kattı.

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde İSİAS davasına dikkat çekti!
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
-
Uzak Şehir'in çok konuşulan kamera arkası görüntüleri!
Berrak Tüzünataç'ın fiziğinin sırrı ortaya çıktı
Doğuma 2 ay kaldı! Sahra Işık hamilelikte aldığı kiloyu açıkladı
İşte Adanalı'nın İdil'i Selin Demiratar'ın son hali! Yıllar onu teğet geçmiş
SURVIVOR'DA KAVGA! Ödül oyununda Çılgın Sedat ile Batuhan Gökgöz arasında gergin anlar!