#evdekalmüziklekal projesi
Demirören Medya tüm basın ve sosyal medya kanallarını seferber ederek "evde kal" çağrısı yapmaya devam ediyor. #evdekalmüziklekal projesinde bu kez Aydilge ve eşi Utku, evinden yaptıkları canlı yayınla sosyal medya hesabından hayranlarıyla buluştu. Canlı yayında sevilen şarkılarını söylediler.
Demirören Medya yine ‘evde’ buluşturdu. Aydilge ve eşi Utku evde kal çağrısını müzikle yaptı. Canlı yayında en sevilen şarkılarını evde kalanlar için seslendirdiler.
Koronavirüs tehdidi ile birlikte, "evden çıkmayın" uyarıları yapıldı. Demirören Medya da tüm basın ve sosyal medya kanallarını seferber ederek ‘evde kal’ çağrısı yapıyor. Salgın döneminde evinden çıkmayanlar için ‘#evdekalmüziklekal’ projesi başlatıldı.
Projeye destek veren isim bu kez Aydilge ve eşi Utku oldu. İkili konser havasını sosyal medya üzerinden evlere taşıdı. Bu süreçte evde kalmanın önemini milyonlarla paylaşmak amacıyla başlayan ‘#evdekalmüziklekal’ projesiyle sürpriz sanatçılar en sevilen şarkılarını evlerinden yaptıkları canlı yayınlarla seslendirmeye devam edecek. #evdekalmüziklekal projesine Demirören Medya’nın tüm dijital platformları ve sosyal medya kanallarından destek veriliyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Tarih, doğa ve lezzetin buluştuğu Edirne, gezginlerin uğrak noktası oluyor
Bakan Ersoy: Sanatın gücüyle tiyatro sahnesinde tarih yazıyoruz
Edirne Gezi Rehberi | Tarih, doğa ve lezzetlerin şehri yeniden keşfedilmeyi bekliyor
Göbeklitepe Roma'da rekor kırdı
Septimius Severus’un heykel başı ve pişmiş toprak levhalar anavatanında