hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tel Aviv yakınlarına füze düştü

    KAYNAKCNN TÜRK

    İsrail ile Hizbullah arasındaki gerilim giderek tırmanırken bölgede karşılıklı saldırılar da devam ediyor. Son olarak Tel Aviv yakınlarında bir füze düştüğü belirtildi. Hamas'ın üstlendiği saldırıyla ilgili detayları, CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, CNN TÜRK'te anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, Hamas saldırısıyla ilgili son durumu CNN TÜRK'te anlattı. Tel Aviv yakınlarına füze düştüğünü belirten Çakmak, "Tel Aviv için uyarı yapılmıştı. Sığınaklar hazırlanmıştı ama henüz bir karartma yok. Arka tarafımızdaki stadyumda futbol müsabakası gerçekleştiriliyor. Şu anda hava sahasının açıldığını görüyoruz. Yerleşim yerinde önce sirenler çaldı sonrasında bir patlama sesi duyurdu. Havada infilak edilme ihtimali yüksek. Sokaklarda sakinlik devam ediyor. Tel Aviv'de endişe hali görür müyüz diye bekledik ama inanın göremedik. Kuzeyde ama farklı bir durum söz konusu. Diğer yerleşim yerlerinde problemler yaşanıyor. Yarın sabah saatlerinde kuzeyde İsrail ordusu askeri tatbikat düzenleyecek." ifadelerini kullandı.

    Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, İsrail’in başkenti Tel Aviv’i M90 roketiyle hedef aldı.

    İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 324 gündür devam ederken, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, İsrail’in başkenti Tel Aviv’i M90 roketiyle hedef aldı. Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, saldırının İsrail'in sivillere yönelik katliamlarına ve Filistin halkının kasıtlı olarak yerlerinden edilmesine tepki olarak düzenlendiği ifade edildi.

    İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin güneyinden ateşlenen bir roketin Tel Aviv'deki Rishon Lezion'da açık bir alana düştüğünü açıkladı.

    İsrail basınında yer alan haberlerde, roket saldırısı nedeniyle sirenlerin devreye girdiği belirtilerek, bir kadının sığınağa doğru kaçarken yaralandığı aktarıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow