hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsrail Lübnan'da da durmuyor

    KAYNAKCNN TÜRK

    Dün 500'ü aşkın kişinin hayatını kaybettiği saldırıların ardından İsrail savaş uçakları bugün de Lübnan'ın birçok noktasını hedef aldı. Başkent Beyrut'un güneyindeki Dahiye Mahallesi’nde bir binayı vurdu. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, Hizbullah'ın füze birimi komutanı da öldürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsrail Lübnan'a yönelik saldırılarına ara vermiyor. İsrail savaş uçakları bir kez daha Lübnan'ın güneyi ve doğudaki beka vadisi yoğun olarak vuruldu.

    İsrail Lübnanda da durmuyor

    İsrail ordusu, saldırıların Hizbullah'ın mühimmat ve füze depolarına yönelik olduğunu açıkladı.

    İsrail, başkent Beyrut'u da bir kez daha hedef aldı. Yine Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Dahiye Mahallesi’nde bir bina, İsrail savaş uçakları tarafından vuruldu.

    Lübnan güvenlik güçleriyle sağlık ekipleri hemen olay yerine akın etti. Saldırıda can kaybı ve yaralılar olduğu açıklanırken, Hizbullah'ın füze birimi komutanı İbrahim Kubeysi'nin de öldürüldüğü belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsrail Lübnanda da durmuyor

    Hizbullah ise yoğun İsrail saldırılarına roket saldırılarıyla karşılık verdi, İsrail'in kuzeyine onlarca roket gönderdi. Hizbullah, roketlerle İsrail'in Hayfa ve Kiryat Şimona şehirlerini hedef aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow