hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather12°
İstanbul
down-arrowup-arrow
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şanlıurfa
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

Gazzeli doktor saldırıya CNN TÜRK canlı yayınında yakalandı

İsrail-Filistin çatışması sürüyor. Gazze'ye düşen İsrail'in bombaları durmak bilmiyor. Gazze Sağlık Bakanlığı Yetkilisi Enver Ataullah da CNN TÜRK canlı yayınında Gazze'deki durumu anlatırken çok yakınına yapılan bombalı saldırıya yakalandı. O bombanın sesi canlı yayına da yansıdı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını şiddetli şekilde sürdürüyor. Gazze Sağlık Bakanlığı Yetkilisi Enver Ataullah, Gazze'de hastanelerdeki son durumu anlattı. İsrail'in durmak bilmeyen bombardımanını anlatırken, bir saldırıya daha yakalandı. İsrail'in Gazze'ye saldırılarının boyutu bir kez daha gün yüzüne çıktı. “Güvenli bir yer değildir ve hiç güvenli bir yer zaten yoktur. Duydunuz mu? Zaten bizim mahallemizin yarısı tamamen yıkılmıştır ve ilk günden beri hep vuruyorlar.”

Gazzeli doktor saldırıya CNN TÜRK canlı yayınında yakalandı

Sağlık sisteminin gittikçe daha kötü bir hal aldığının altını çizen Ataullah, “Sağlık Bakan Vekili yani diyecek ki sağlık sistemi çökmüştür ve hiç kimseye, gerçekten normal hastalara ne de yaralılara hizmet verebiliriz diyecek, durum o kadar zor o kadar acı. Hem çöp nedeniyle hem de enkaz altındaki ölü nedeniyle bir sürü salgın yayılabilir” ifadelerini kullandı.

Hastanelerde yakıt ve temel malzemeler kritik durumda. Birçok hastane sağlık hizmeti veremiyor. “Ortalama olarak her 5 dakikada bir şehit karşılıyoruz hastanelerde. Enkaz altında insan sayısı binden fazla insanımız var. Onların çoğu ölü olmuştur.”

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow