hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CNN TÜRK enkaz alanına girdi: Saldırıda 13 kişi öldü, can kaybı artabilir!

    KAYNAKCNN TÜRK

    İsrail güçleri, Lübnan’da başkent Beyrut’un cenah bölgesine hava saldırısı düzenledi. Füzelerin düşmesiyle evler yıkıldı, insanlar enkazın altında kaldı. Saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Yasin Kamaloğlu vurulan bölgeye girdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Yasin Kamaloğlu, İsrail'in ağır bombardımana tuttuğu Cenah'ı görüntüledi.

    İsrail Lübnan'a saldırmaya devam ediyor. Hava saldırıları sürüyor. Dahiye bölgesi dışında Beyrut’ta bir nokta daha vuruldu.

    "Burası Cenah bölgesi. Kocaman bir enkaz alanındayız. Beşten fazla ölü var. Hayatını kaybedenlerin sayısı her geçen gün artıyor"

    Yoğun çalışmalar sonrası enkaz altından çıkarılan bir kadın isyan etti, İsrail heronlarının düşüş anlarını böyle anlattı;

    "Balkondan çocuklara şekerleri atarken ilk füze düştü, ardından bir tane daha geldi. Çocukların parçalara ayrıldığını gördüm, çığlık atıyorlardı”

    Enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ghobeiry Belediye Başkanı can kaybının artabileceğine dikkat çekti.

    “Ağır hava saldırısında Refik Hariri Hastanesi'nin karşısındaki bölge 10'dan fazla şehit verdi ve yaklaşık 5 kişinin kaybolmasına neden oldu. Sayı daha sonra artabilir”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow