hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2025 asgari ücret, Mardin-Batman-Halfeti'ye kayyum, İran'da iç çamaşırlı eylem ve ABD seçimlerinde son durum Tarafsız Bölge'de konuşuldu

    2025'te asgari ücret ne olacak? Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Halfeti Belediye Başkanı Mehmet Karayılan ve Batman Belediye Başkanı Gülistan Sönük görevinden alındı. DEM Parti kaos mu istiyor? İran'da bir üniversite öğrencisi kadın, başörtüsünü düzgün takmadığı öne sürülerek tacize uğradı. Bunu protesto eden öğrenci iç çamaşırıyla kampüste dolaştı. Ahlak polisi, kadını gözaltına aldı. İran Af Örgütü, öğrencinin gözaltında işkence ve kötü muamele gördüğünü söyledi. ABD'de kritik seçimde oy verme işlemi başladı. Yaklaşık 200 milyon seçmen sandığa giderek oy kullanacak. Gelişmeler Tarafsız Bölge'de masaya yatırıldı. Ahmet Hakan sordu, Ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi, Kamuoyu Araştırmacısı Hakan Bayrakçı, Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Gazeteciler Zafer Şahin, İsmail Dükel, İsmet Özçelik, CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy yanıtladı.

    Bölüm Videoları

    Sunucu Hakkında

    Ahmet Hakan

    Ahmet Hakan

    Ahmet Hakan, 1967 yılında Yozgat’ta doğdu. Lisedeyken, Mavera Dergisi’ne abone oldu. Kitaplara, özellikle edebiyata çok meraklıydı. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde bir süre okudu. Sonra, İstanbul'a geldi bir süre de burada okudu. Üniversitedeyken hikayeler yazdı. Bu hikayelerden bir kaçı Yedi İklim Dergisi’nde yayınlandı.