hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yarın PTT açık mı? PTT kargolar açık mı? Bütün PTT kargo şirketleri 20 Haziran 2024 Perşembe günü çalışıyor mu?

    Yarın PTT açık mı PTT kargolar açık mı Bütün PTT kargo şirketleri 20 Haziran 2024 Perşembe günü çalışıyor mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Birçok vatandaş 'Bayram sonrası ilk gün PTT kargo şirketleri kapalı mı, açık mı?'' sorusuna yanıt arıyor. 2024 Kurban Bayramının birinci günü bu yıl 16 Haziran Pazar gününe denk gelmişti. 20 Haziran itibarıyla bayram tatili sona erdi. Kamu kurumlarında idari tatil 9 gün olmuştu. İnsanlar perşembe sabahı PTT kargoların çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ama Yurt içi, PTT PTT kargo, MNG PTT kargo, aras PTT kargo gibi birçok PTT kargo şirketi kaçtan kaça kadar açık? İşte PTT kargolar kaçta açılıyor? sorusunun yanıtı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı'nda birçok PTT kargo şirketi tatildi. Bugünden itibaren PTT kargoların çalışma saatleri araştırılıyor. İslam dünyasının ikinci dini bayramı olarak bilinen Kurban Bayramı, bu sene haziran ayına denk gelmişti. Birinci günü 16 Haziran'da idrak edilecek olan bayram 19'unda sona erdi. Özellikle Kurban Bayramı'nın 1. 2. ve 3. günü PTT kargoların açılış kapanış saatleri epey sorgulanmıştı. Bugün ise PTT kargolar çalışıyor mu? sorusu araştırılıyor. Peki, PTT kargolar kapalı mı, açılış-kapanış saatleri nedir?

    PTT kargolar yarın açık mı?

    PTT kargo bayram tatili boyunca (9 gün) kapalı olacak. Kamu çalışanları için söz konusu olan idari izin 23 Haziran günü noktalanıyor. Böylece PTT kargo da 24 Haziran Pazartesi çalışıyor olacak.

    KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ
     

    PTT

    PTT şubeleri haftanın beş günü sabah 08:30'den ve 17.30'a kadar mesai yapıyor. 12.30 - 13.30 saatlerinde öğle arasına giriyor.

    PTT'nin bazı şubeleri 13:30'a kadar sadece cumartesi açık oluyor.

    Hafta içi: 08.30- 17.30
    Öğle arası: 12.30- 13.30

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow