hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün kargolar açık mı, 15 Temmuz 2024 Pazartesi kargolar kapalı mı? MNG, Aras, Yurtiçi Kargo açık mı?

    Bugün kargolar açık mı, 15 Temmuz 2024 Pazartesi kargolar kapalı mı MNG, Aras, Yurtiçi Kargo açık mı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    15 Temmuz 2024 Pazartesi günü kargo şirketleri aracılığıyla alım ya da teslimat yapacak olan kişiler pazartesi günü kargoların çalışma durumlarını araştırmayı sürdürüyor. Peki, bugün kargolar açık mı, kapalı mı? MNG, Aras, Yurtiçi ve diğer kargolar 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü 2024 yılında pazartesi gününe denk gelecek. Pazartesi günü kargo şirketlerinde işlem yapacak olanlar bu kurumların çalışma durumlarını araştırmaya başladı. Peki, pazartesi günü herhangi bir kargo teslimatı ya da alımı olacak mı? İşte detaylar…

    BUGÜN (15 TEMMUZ PAZARTESİ) KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI?

    Kargo şirketleri diğer birçok firma gibi resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün de resmi tatil olması nedeniyle kargo şirketleri bugün yeni kargo alımı ya da teslimatı yapmayacaklar. MNG Kargo, Aras Kargo ve Yurtiçi Kargo gibi firmalar bugün çalışmayacaklar. Bu nedenle kargo teslimatı ya da alımı yapacak olan kişilerin bir sonraki iş günü olan 16 Temmuz 2024 Salı gününü beklemeleri gerekecek. Salı gününden itibaren kargı firmaları normal çalışma düzenine geri dönecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow