hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    15 Temmuz Pazartesi bankalar açık mı, borsa işlem görecek mi?

    15 Temmuz Pazartesi bankalar açık mı, borsa işlem görecek mi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün bu yıl pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle banka ve borsa mesaisi merak edilmeye başlandı. Bankada ve borsada işlem yapan yatırımcılar iki kurumun tatil olup olmadığını araştırıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Borsa İstanbul'un ve bankaların açık olup olmadığı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü öncesinde merak ediliyor. TBMM tarafından 2017 yılında 15 Temmuz resmi tatil olarak kabul edildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, eczaneler, bankalar, kargolar, noterler, Borsa İstanbul, dövizciler, kuyumcular, sağlık ocakları, Aile Sağlığı Merkezleri, hastaneler kapalı oluyor. Resmi tatillerde nöbetçi eczaneler hizmet veriyor. Hastanelerin acil servisleri 7-24 açık olduğundan resmi tatillerde kapalı olmayacak.

    BANKALAR 15 TEMMUZ'DA AÇIK MI?

    Bankalar, Borsa İstanbul ile bağlantılı çalıştığı için 15 Temmuz 2024 tarihinde hizmet veremeyecek. EFT gibi işlemler 15 Temmuz Pazartesi günü belirli limitlerde yapılabilecek.

    BORSA PAZARTESİ AÇIK MI?

    Borsa İstanbul resmi tatil günlerini online adresi üzerinden paylaştı. Yayımlanan listeye göre, dini ve milli bayramlarda tatil olan Borsa İstanbul, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde de kapalı olacak. Borsa işlemleri 16 Temmuz Salı günü kaldığı yerden devam edecek.

    RESMİ TATİL GÜNLERİ 2024

    Demokrasi Bayramı: 15 Temmuz Pazartesi

    Zafer Bayramı: 30 Ağustos Cuma

    Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Salı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow