hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VİDEO | İtirafçıdan gelen yeni ifadeler CNN TÜRK'te! ''İnşaat yanında çukur kazdık''

    KAYNAKCNN TÜRK

    Narin cinayeti soruşturmasında sıcak gelişmeler! İtirafçıdan gelen yeni ifadeler neler? CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ detayları şu ifadelerle aktardı;

    ''HAZIRLAN SENİNLE ACİL İŞİM VAR''

    Nevzat Bahtiyar'ın yeni bir ifadesi daha ortaya çıktı. Savcılıkta verdiği ifadede bir üst noktaya taşıdı, biraz daha olayı aydınlattı diyebiliriz. Olay anına dair ilginç bilgiler verdi. Olay anını şöyle anlatıyor; ''Ben öğlen eve gitmiştim, yemek yemiştim. Su kesikti, muhtarı aradım. Suyun kesik olduğunu söyledim. Yetkililer arayacağını söyledi. On dakika sonra bahçeme çıktım. Hemen yan tarafta annemin evi vardı. Annemin şebeke de farklıydı, evindeki su farklıydı. Oradan annemin ağaçlarını suluyordum. Tam sulama işlemini yaparken Muhtar Salim Güran, yukarıdan Arif'in bahçesinden yani Narin Güran'ın evinin bahçesinden bana bağırdı ve dedi ki 'hazırlan seninle acil işim var hazırlan beni bekle' dedi. Daha sonra eline arabasıyla geldi. Bende arabama bindim. Az aşağıya kadar indim. O da arabasıyla geldi ağacın altında kimsenin görmediği noktada, Narin'in ön koltuktaki cenazesini aldı ve benim arabama battaniye ile koyduk. Daha sonra ben aracı aldım evimin önüne götürdüm. Orada bir çuvalda inşaat malzemeleri vardı. O malzemeleri döktüm ve Narin'in cansız bedenini o çuvala koydum. Eğertutmaz Deresi'ne götürdüm'' dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ''AMCA, NEVZAT BAHTİYAR'I TESADÜFEN OLAYA DAHİL ETMİYOR"

    Amca Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'ı tesadüfen olaya dahil etmedi. Narin'in cesedinden kurtulmak için işi bilen iyi bir taş ustasına ihtiyacı vardı. Nevzat Bahtiyar bu konuda çok tecrübeli. Su altında bir yapı oluşturarak cesedin hiç bulunamamasını sağlayabilirmiş. Bunu düşünerek Nevzat Bahtiyar'ı seçiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow