hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    VİDEO | CHP'li vekilin aracıyla kaçakçılık! ''Şoförün cahilliği''

    KAYNAKCNN TÜRK

    Edirne'de kaçakçılık yaptığı gerekçesiyle arama gerçekleştirilen bir araç, CHP Edirne milletvekili Ediz Ün'e ait çıktı. Ün, kaçakçılığı şoförünün kendisinden habersiz gerçekleştirdiğini söyledi. Şüpheliler hakkında gerekli tüm adli işlerin yapılmasını sağladığını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EDİRNE'DE DURDURULAN ARAÇTA KAÇAK SİGARA ÇIKTI

    Edirne'de bir araç şüphe nedeniyle durduruldu. Aramada çok sayıda kaçak elektronik sigara bulundu. Aracınsa CHP'nin Edirne milletvekili Ediz Ün'ün üzerine olduğu ortaya çıktı.

    VİDEO | CHPli vekilin aracıyla kaçakçılık Şoförün cahilliği

    Edirne kaçakçılık şube ekipleri, aracı TEM otoyolu gişelerinde tespit etti. 2 kişinin bulunduğu araçta arama gerçekleştirildi. Aramada 530 boş elektronik sigara kutusu, 2 bin 242 elektronik sigara ateşleyicisi ve çok sayıda elektronik sigara parçaları bulundu. Ürünlerin kaçak yollardan Türkiye'ye getirildiği belirlendi. 2 kişi için gümrük kaçakçılığı suçundan işlem yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "ŞOFÖRÜMÜN CAHİLLİĞİNDEN BÖYLE BİR OLAY YAŞANDI"

    Ediz Ün kendisini savundu. Atatürk'ün ilke ve hedefleri doğrultusunda çalıştığını vurguladı. Görev yaparken birden çok araç kullandığını söyleyen milletvekili, yaşananlardan şoförünü suçladı. "Şoförlerimden birinin bir cahilliği sonucu böyle bir olay yaşanmıştır." ifadesini kullandı. Aracını bakıma götürmesi için şoföre verdiğini, niyetinin iyi olduğunu söyledi. En büyük üzüntüsünün CHP’nin adının böyle bir olayda kullanılması olduğunu aktardı.

    VİDEO | CHPli vekilin aracıyla kaçakçılık Şoförün cahilliği

    Ün açıklamasında, şüpheliler hakkında gerekli tüm adli işlerin yapılmasını sağladığını, hiçbir ayrıcalığa tabi tutulmamalarını bizzat rica ettiğini belirtti. "Hukuki olarak bu olayda adım geçmese de ben hakkımda soruşturma açılması için yeterli imzayı kendi ellerimle toplarım, bunun da bilinmesini isterim." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow