Uzunköprü'de kömür madeninde göçük

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir kömür madeni ocağında meydana gelen göçüğün ardından işçiler kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Kırköy köyündeki bir kömür madeninde "kaya çökmesi" meydana geldiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.
Kendisinin de madene gittiğini ifade eden Yıldız, "Maden girişine 30-40 metre uzakta ani bir kaya çökmesi meydana gelmiş, o sırada içeride çalışan 6 madenci çökmenin ardından madenden dışarı çıkmış. Ben de haberi alır almaz gittim, işçilerimizi sağlığında çok şükür herhangi bir problem yok" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?
Kırklareli'nde korkunç olay! Süs havuzunda elektrik akımına kapılan 4 kişi hastaneye kaldırıldı