Üsküdar'da doldur boşalt yapan bekçi meslektaşını vurdu

Üsküdar'da servis aracında doldur boşalt yapan bekçinin silahı ateş aldı. Silahtan çıkan kurşunla bir başka bekçi göğsünden vuruldu. Tedavi altına alınan 26 yaşındaki Üzeyir Kocatürk'ün hayati tehlikesi bulunuyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
"Gece Kartalları" olarak adlandırılan bekçiler, görev yerlerine gitmek üzere Üsküdar'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün önünden saat 07.00 sıralarında servislerine bindi.
İşte polisin yeni üniformaları
Ahmet T. servis aracında tabancasıyla doldur boşalt yaptı. Bu sırada silah patladı ve kurşun, meslektaşı Üzeyir Kocatürk'ün (26) göğsüne isabet etti.
Kocatürk, olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Üzeyir Kocatürk'ün hayatı tehlikesinin olduğu öğrenildi. Ahmet T. ise polis tarafından gözaltına alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı