hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünlülerden yasa dışı kumar reklamı! | Video Haber

    KAYNAKMert Can Gülmez | CNN TÜRK

    Kumar siteleri nedeniyle her yıl Türkiye'den yurt dışına çıkan para miktarı 10 milyar dolara ulaştı. Bu oran Türkiye'nin cari açığının yüzde 25'ini oluşturuyor. Özellikle çocuklar ve gençleri bu ağa çekmek için birbirinden farklı yöntemler deneniyor. Öyle ki artık ünlü isimler ve sosyal medya fenomenleri, kumar sitelerinin reklamını yapmaya başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Biri sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kumar sitelerine davet ediyor. Diğeriyse kumar sitelerinde oyun nasıl oynanır onu gösteriyor. Üstelik bu kişilerin hepsi ünlü isimler.

    Ünlülerden yasa dışı kumar reklamı | Video Haber

    Çeşit çeşit oyunlar, görseller, siteler, yurt dışına akan milyarlarca dolar para... Kumar siteleri üzerinden akan bu para, Türkiye'nin cari açığının yüzde 25'ini oluşturuyor. Bağımlılığa yol açan bu kumar sitelerinde tüm mal varlığını ve birikimini kaybeden yüzlerce insan var. Ancak tuzaklar bitmiyor. Özellikle çocuklar ve gençleri bu ağa çekmek için birbirinden farklı yöntemler deneniyor. Öyle ki ünlü isimler ve sosyal medya fenomenleri de kumar sitelerinin reklamını yapmaya başladı. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın yer aldığı videoda, kumar sitesinde oyun nasıl oynanır o anlatılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlülerden yasa dışı kumar reklamı | Video Haber

    Sosyal medya fenomeni Serkan Çelmanoğlu da yine kendi sayfasından insanları kumar sitesine davet ediyor.

    Ünlülerden yasa dışı kumar reklamı | Video Haber

    Suç örgütlerinin milyonlarca lirayı aklamak için kullandığı ve Türkiye'den milyarlarca doların yurt dışına çıktığı bu kumar siteleri Türkiye'de yasak. Ama illegal yollarla kullanılmaya devam edildiği gibi son dönemde ünlü isimlerin de kumar sitesi reklamları yapması dikkat çekiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow