Türkiye-Rusya resmi haber ajansları işbirliğine gidiyor

Türkiye'nin Rusya ile geçtiğimiz ay Suriye'de DEAŞ'a karşı beraber mücadele etmek üzere imzaladığı askeri mutabakatı takiben iki ülke şimdi de medya cephesinde yakınlaşıyor.
Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı ile Rus TASS Haber Ajansı Genel Müdürü Mikhaylov, ikili ilişkilerin yanı sıra iş birliği konularını görüşmek üzere bir araya geldi.
Kazancı'nın daveti üzerine İstanbul'a gelen Mikhaylov ve beraberindeki heyet, AA'nın İstanbul'daki ofisinde ağırlandı.
TSK açıkladı: Türkiye-Rusya arasında mutabakat imzalandı
Çeşitli temaslarda bulunulması planlanan görüşmeye, TASS Genel Müdür Yardımcısı Mikhail Gusman ile AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya da katıldı.
Görüşmede, AA ile TASS arasındaki ikili ilişkilerle, iş birliği konuları ele alındı. Ayrıca, AA Haber Akademisi Koordinatörü Ümit Sönmez de akademinin faaliyetleri hakkında Mikhaylov'a bilgi verdi.
Bu arada görüşmede, Kazancı ile Mikhaylov, birbirlerine hediye takdiminde bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
İstanbul'da fırtına alarmı! Saat verip uyarı yapıldı: Hızı 80 km/saate kadar çıkacak
HABER... Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Sağanak etkisini sürdürecek