TikTok fenomeni İlknur Biryan kimdir? Esra Erol İlknur Biryan olayı nedir?

Esra Erol programına konuk olan TikTok fenomeni İlknur Biryan’ın hayatıyla ilgili detaylar merak ediliyor. TikTok fenomeni İlknur Biryan’ın eşi Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Günlük işlerde çalışan Ali Biryan, eşi İlknur Biryan’ın fenomen olduktan sonra ilişkilerinin giderek bozulduğunu belirtti. Artık TikTok kullanmadığını açıklayan Biryan ise , Eşref Temur'la birlikte olduğunu kabul etti. Peki, eşinin evden kaçtığını belirten İlknur Biryan kimdir?
Samsun'da 24 yıllık eşi Ali Biryan ve 7 çocuğunu bırakıp evden kaçan İlknur Biryan, Esra Erol programına konu oldu. Tekkeköy ilçesinde yaşayan yedi çocuk annesi İlknur Biryan TikTok aracılığıyla tanıştığı Eşref Temur’a kaçtı. Daha önce de TikTok üzerinden tanıştığı kişilerle görüştüğü öne sürülen Biryan, eşi Ali Biryan’dan ayrılmak istediğini açıkladı. Yedi çocuk annesi kadın, çocuklarını da istemediğini dile getirdi.
Esra Erol'da canlı yayınına bağlanan İlknur Biryan TikTok'ta 8 Bin'in üzerinde takipçisi olduğunu ifade etti. Biryan, evliliğinde gün yüzü görmediği için kaçtığını anlattı. Yedi çocuk annesi kadının birlikte kaçtığı Eşref Temur da yayına bağlanarak İlknur Biryan'ı sevdiğini belirtti. Terk edilen eş Ali Biryan ise eşinin kendisine dönmesi durumunda affedeceğini söyledi.
İlknur Biryan'ın eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Temur, "İlknur'un kocası Ali, İlknur'a defalarca şiddet uyguladı" diye konuştu. Eşref Temur TikTok kullanmaya devam ettiğini söylerken daha önce de TikTok üzerinden farklı insanlarla ilişki yaşadığı ortaya çıktı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dehşet anları! Yolunu kesip öldüresiye dövdüler: Defalarca bıçaklandı
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi