Tarsus'ta PKK operasyonu: 9 tutuklama

Mersin'de el yapımı patlayıcı, molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldırı düzenleyen 9 kişi tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde PKK/KCK terör örgütü adına el yapımı patlayıcı, molotof kokteyli ve havai fişeklerle saldırı düzenleyen 9 kişi tutuklandı.
Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Girne Mahallesi Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi'ne el yapımı patlayıcı, molotof kokteyli ve taşlarla saldıran, kamu, kurum ve kuruluşlara, evlere, işyerlerine yönelik saldırılar düzenleyen PKK yandaşlarını tespit etmek için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarının görüntülerinin de incelendiği çalışmalar sonunda kimlikleri tespit edilen 9 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 8'i 18 yaşından küçük 9 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz