Tarabya Köşkü'nde güvenlik toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan ve 3,5 saat süren zirveye, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ilgili bakanlar katıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı'nın İstanbul'daki Tarabya Köşkü'nde güvenlik zirvesi yapıldı.
Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve ilgili bakanların katıldığı güvenlik zirvesi saat 14.40'ta başladı ve yaklaşık 3,5 saat sürdü. Saat 18.00'da biten güvenlik zirvesinin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.
Zirve öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik gerekçesiyle Tarabya Köşkü'ne çıkan yollar yaya ve araç trafiğine kapatıldı.
Köşk çevresinde özel harekat polisleri yerini alırken, deniz polisi de hazır bekletildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?
Kırklareli'nde korkunç olay! Süs havuzunda elektrik akımına kapılan 4 kişi hastaneye kaldırıldı