Suriyeli işçiler arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde mısır tarlasında çalışan Suriyeli mevsimlik işçiler arasında çıkan bıçaklı kavgada, 22 yaşındaki Ahmed El Muhtar Mohammed hayatını kaybetti.
Doğum günü pastasından zehirlendiler
Plajda bira içen iki kadın doktora para cezası
Olay, dün öğle saatlerinde Seyitgazi İlçesi'nin daha önce köy olan Büyükdere Mahallesi'nde meydana geldi.
Mısır tarlasında çalışan Ahmed El Muhtar Mohammed ve akrabası Ahmed El Muhtar Mohammed ile İ.E. ve A.E. arasında iddiaya göre, iş anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı.
Kavgaya dönüşen olayda, Ahmed El Muhtar Mohammed göğsünden, İsmail Mohammed de sırtından bıçakla yaralandı.
İki saldırgan olay yerinden kaçarken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ahmed El Muhtar Mohammed kurtarılamadı. İsmail Mohammed'in aynı hastanedeki tedavisi sürerken, jandarma, olayın ardından kaçan, şüphelilerden İ.E.'yi yakaladı. A.E.'nin yakalanması için de çalışma başlattıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?