hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika! Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın son ifadesine CNN TÜRK ulaştı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Narin cinayetinin baş şüphelisi, kasten öldürmeden tutuklanan amca Salim Güran'ın yeniden ifadesi alınmıştı. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ifadeleriyle çelişkiler, amca Güran'ın ifadesiyle bir kez daha ortaya çıktı. O çelişkiler ve işçisinin "Daha ölmemiş" mesajının anlamı, CNN TÜRK'te Akıl Çemberi'nde değerlendirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salim Güran'ın ifadesinde yer alan bilgiler şöyle:

    Nevzat Bahtiyar benim arkadaşım olur, aramız iyidir köylümüz olur. Ben saatleri tam hatırlayamamakla birlikte, 14.30-20.00 saatleri arasında Ramazan Atasoy ile ayrı ayrı vakitlerde birlikte olduğumuz hususu doğrudur. Nevzat Bahtiyar'ın aleyhime söylemiş olduğu tüm hususlar yalandır. Kesinlikle olay günü ben Nevzat'a seslenmedim. Ben Nevzat Bahtiyar'ı sormuş olduğunuz 15.00-16.00 saatleri arasında kesinlikle görmedim. Sadece saat 20.00'den sonra köyün içine evime doğru ilerlerken bir kalabalığın içerisinde gördüm. Bunun haricinde kesinlikle söylemiş olduğu olay gerçekleşmemiştir. Bu beyanları kabul etmiyorum. Yeğenim olan Narin Güran'ı öldürerek cesedini arabama yükledikten sonra kendisine teslim etmedim. Ben Nevzat'a Arif'in kızını öldürmüşüm demedim. Dolayısıyla aleyhime olan beyanları kabul etmiyorum. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İŞÇİSİ RAMAZAN ATASOY İLE NE KONUŞTU?

    Bahsetmiş olduğunuz görüşme içeriğini hatırladım. Ben bahse konu mısır arazisinin sulamasını yaparken kullandığım trafonun elektriğini bazen kaçak yapmak için bir alet kullanıyordum. Olay günü de o aleti Ramazan Atasoy'a bırakmış olduğum taş dibinden alması için aradım. Görüşme içeriği tamamen bununla alakalıdır. Narin'in ölümü ile bir alakası yoktur.

    ARAMA KAYITLARINI NEDEN SİLDİ?

    Ben hayat kadınları ile görüşme sağladığımdan ve bu hususun açığa çıkmaması adına bu kayıtları sildim. Başka bir amacım yoktur. Çünkü ben sürekli telefonumda bulunan dijital verileri siliyorum. Narin'in ölümüne ilişkin herhangi bir delili yok etme amacı taşımıyorum.

    ARAÇTA NEDEN NARİN'İN DNA ÖRNEKLERİ BULUNDU?

    Araç benim adıma değildir. Kardeşim Fuat'a aittir. Benim aracım kazalı olduğundan ben bu aracı kullanmaktayım. Aracın kapıları ve camları sürekli açıktır. Çocuklar sürekli arabaya binerler.

    ANNE MAŞALLAH GÜRAN İLE ARASINDA İLİŞKİ VAR MI?

    Böyle bir şey kesinlikle yoktur.

     

     

     

     


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow