hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA: Narin Güran cinayetinde flaş 'anne' gelişmesi! Cinayetin sırrı diş izinde mi?

    SON DAKİKA: Narin Güran cinayetinde flaş anne gelişmesi Cinayetin sırrı diş izinde mi
    expand
    KAYNAKMariye Ekinci | CNN TÜRK

    Son dakika haberine göre, Narin Güran cinayeti (8) soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanan anne Yüksel Güran'ın ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye, 8 yaşında katledilen Narin Güran'a ağlıyor. Henüz cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği ortaya çıkmazken, yaşanan son dakika gelişmesi cinayetin düğümünü çözecek bir gelişmenin habercisi oldu. Buna göre abi Enes Güran'ın kolundaki ısırıklar sebebiyle anne Yüksel Güran'ın diş ölçüsü alındı.

    9 KİŞİ TUTUKLANDI

    Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içerisinde ve üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, otomobilinde Narin'e ait DNA izleri bulunan amcası Salim Güran, 2 Eylül'de tutuklandı. 8 Eylül'de bulunan cansız bedeninin ardından yürütülen soruşturmada, Narin’in çok sayıda akrabası gözaltına alındı. Şüphelilerden aralarında annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve babasının amcasının kızı Birsen Güran'ın (19) da aralarında olduğu 9 şüpheli, tutuklandı.

    SON DAKİKA: Narin Güran cinayetinde flaş anne gelişmesi Cinayetin sırrı diş izinde mi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANNE YÜKSEL'İN DİŞ ÖLÇÜSÜ ALINACAK

    Soruşturma kapsamında "kasten öldürme suçuna iştirak etmek" suçundan tutuklanan anne Güran'dan, savcılığın talebi üzerine Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde ağız ve diş yapısına ilişkin örnekler alındı.

    Örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

    Hazırlanacak raporda, aynı suçtan tutuklu Narin Güran'ın ağabeyi Enes Güran'ın kolundaki ısırık iziyle anneden alınan örneklerin uyuşup uyuşmadığının tespit edileceği öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow