SON DAKİKA | MHP'den Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp kapakçığı değiştirildi
Son dakika haberi... MHP'den Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada Bahçeli'nin kalp kapakçığının başarılı bir şekilde değiştirildiği ve tıbbı durumunun son derece iyi olduğu kaydedildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
MHP'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli planlı tetkik ve tedavileri için 4 Şubat 2025 tarihinde Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesine yatırılmıştır. Yapılan tetkik ve tıbbi değerlendirmeler sonucunda, 10 yıl önce değiştirilmiş kalp kapağındaki dejenerasyon bulguları üzerine, 6 Şubat 2025 tarihinde mevcut kapak girişimsel olarak değiştirilmiş olup, işlem komplikasyonsuz olarak çok başarılı şekilde tamamlanmıştır.
Tıbbi durumu son derece iyi ve stabil olup, odasında dinlenmektedir. Kısa zaman içerisinde hastane süreci tamamlanarak günlük yaşantısına dönecektir.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sinop'ta devasa gölet oluştu: Heyelan bölgesi böyle görüntülendi
Mercek bulutu nedir, neden olur? Kuran'da geçiyor mu? Bursa'da görülen bulut Van'da da görüldü!
SON DAKİKA | O illerde yaşayanlar dikkat, camları bile açmayın! Meteoroloji uyardı: Mantarlı bakterili toz yağacak
Ece Gürel'i bulan ekibin lideri konuştu! Eşi ilk bu soruyu sormuş
Şehit doktor, memleketi Samsun'da toprağa verildi