Son dakika... Yalova'da 3.5 büyüklüğünde deprem! İstanbul'dan da hissedildi
Son dakika haberine göre, AFAD merkez üssü Yalova olan bir depremi duyurdu. Saat 09.21'de gerçekleşen sarsıntının büyüklüğü 3.5. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bursa'dan da hissedildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AFAD'ın aktardığı son dakika verisine göre Yalova'nın merkez ilçesinde saat 09.21'de 9.71 kilometre derinliğinde ve 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'un ve Bursa'nın bazı ilçelerinden hissedildi. Avrupa Sismoloji Merkezi ve Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.7 olarak kayıtlara geçti.
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) March 20, 2024
Büyüklük:3.5 (Ml)
Yer:Marmara Denizi - [02.42 km] Merkez (Yalova)
Tarih:2024-03-20
Saat:09:21:01 TSİ
Enlem:40.67556 N
Boylam:29.24111 E
Derinlik:9.71 km
Detay:https://t.co/UX2jlD5TJ2@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Resmi tören düzenlendi: 65 yıl sonra ABD'den Türkiye'ye iade edildi
SON DAKİKA! CHP'de Yolsuzluk Soruşturması Gölgesinde Yeni Dönem: Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Mesafeli’ Tavrı Ne Anlama Geliyor?
Meteoroloji'den 27 il için sarı kodlu uyarı! Kar ve zirai don alarmı
Tatil yapmak için gitmişlerdi... Bungalovda gizli kamera skandalı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!