Son dakika... Gazilere saldıranlara 301'den soruşturma açılacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk milletini, devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da Gazilere saldıran 3 şüpheli için TCK 301'e 4 kapsamında, "Türk Milletini, Devletin askerini ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçundan soruşturma açılmasına izin verdi. Savcılık, mevcut soruşturmaya ilaveten TCK 301/4'ten de soruşturma yürütecek.
Olay
Ankara'da gazi Jandarma Astsubay Çavuş Muzaffer Oktay ve gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, trafikte çıkan ’yol verme’ tartışmasında diğer araçtaki 4 kişinin saldırısına uğradı. 2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınırken, olay anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Benzin istasyonunda gazilere saldıranlar 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheliyle ilgili yeni gelişme
İstanbul Havalimanı’nda yeni dönem: 3 THY uçağı aynı anda kalkış yapacak
Mahkemeden emsal karar: Hız cezasına, 'kalibrasyon ayarı' iptali!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Beykoz'da haraç için iş insanının evini kurşunladı; çatıda yakalandı