hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Anaokulları ve kreşler tatil mi? 24 25 Ocak 2022 İstanbul'da ana okulları açık mı? Valilik'ten açıklama geldi mi?

    Son dakika: Anaokulları ve kreşler tatil mi 24 25 Ocak 2022 İstanbulda ana okulları açık mı Valilikten açıklama geldi mi
    expand

    Birçok kişi anaokulları ve kreşlerde kar tatilinin olup olmadığını sorguluyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından bazı kurumlarda tatil duyurusunu paylaştı. Peki ama anaokullarında tatil var mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Yerlikaya, ''Kıymetli Hemşehrilerim, İstanbul’da devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle; İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde 24-25 Ocak 2022 tarihlerinde (PAZARTESİ-SALI) 2 gün süreyle eğitime ara verilmiştir.'' açıklamasını yaptı. Ayrıca Vali Yerlikaya, ''Kıymetli Hemşehrilerim, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca; #İstanbul’da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; Malûl ve Engelliler ile Hamile olanlar 24-25 Ocak tarihlerinde (PAZARTESİ-SALI) İDARİ İZİNLİ sayılacaktır.'' paylaşımında bulundu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow