Sınırı geçmeye çalışan 194 göçmen yakalandı: 2 tutuklama

Edirne’de jandarma, sahil güvenlik ve sınır birliklerince yapılan denetimlerde, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isterken yabancı uyruklu 194 kişi yakalandı. Olayla ilgili 2 kişi organizatörlük suçlamasıyla tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edirne Jandarma Komutanlığı ve 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ekiplerince, merkeze bağlı Bosna, Orhaniye ve Yenikadın köyleri ile İpsala, Lalapaşa, Meriç ve Uzunköprü ilçelerindeki kontrollerde, yasa dışı yollardan Yunanistan ve Bulgaristan'a gitmek isteyen Afganistan, Pakistan, Bangladeş, Filistin, İran, Libya, Cezayir ve Suriye uyruklu 194 yasa dışı göçmen yakalandı.
Ayrıca organizatörlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ö.S. ve Z.A. tutuklandı.
Göçmenler ise işlemlerinin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şehit doktor, memleketi Samsun'da toprağa verildi
Soluk borusuna süt kaçan bebeğini, 112 görevlisinin yönlendirmesiyle kurtardı
İzmir'de Polis Memuru Cinayeti: "Sık Lan Buna" Diyerek Öldürme Talimatını O Vermiş!
Aksaray'da 15 metre derinliğinde obruk oluştu
Eşine 'Hakkını helal et' mesajı sonrası kaybolan öğretmen aranıyor