hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Serhat Akın’ın uğradığı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

    Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Serhat Akın'ın dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor yorumculuğu yapan Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Serhat Akın, Fenerbahçe - Union Saing-Gilloise maçı sonrası canlı yayın çıkışı silahlı saldırıya uğradığını açıklamıştı.

    Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Serhat Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı ve ayağının fotoğrafını paylaşmıştı.

    Motosiklete binmiş yüzü maskeli iki saldırganın 3 el ateş ettiği Serhat Akın'ın ayağından vurulduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca saldırıyla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

    Serhat Akın’ın uğradığı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

    GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde Serhat Akın'ın, yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkış yaptığı sırada hızla koşarak gelen 1 kişi tarafından silahla vurulduğu, ateş eden kişinin daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görüldü.

     

    AMELİYAT SONRASI İLK GÖRÜNTÜ: BAŞUCUNDA FENERBAHÇE FORMASI 

    CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, saldırıya Serhat Akın'ı ziyaret etti. Akın'ın başucunda asılı Fenerbahçe forması dikkat çekti. Sarıgül ise ziyaretinde Akın'a "Hiç bir düşünce silahla susturulamaz" diyerek destek oldu.


    SAĞLIK DURUMU NASIL? 

    Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, saldırıya uğrayan Serhat Akın'ın sağlık durumu ile ilgili olarak "Serhat abinin durumu iyi. Ameliyattan yeni çıktı ve başarılı bir operasyon geçirdi. Gece geç saatlere kadar hepimiz yanındaydık. İkinci bir ameliyat daha olacak. Geceden sabaha arayan, soran, merak eden herkese kurumumuz adına teşekkür ederiz." dedi. 

    FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

    Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.

    ACUN ILICALI'DAN PAYLAŞIM

    Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Serhat Akın'a yapılan saldırı sonrası bir paylaşım yaptı.

    "Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum, kendisine acil şifalar diliyorum."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TUNCAY ŞANLI: AMELİYATA ALACAKLAR

    Eski milli futbolcu ve Central Hospital Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, eski milli futbolcu Akın'ın tedavi gördüğü Ataşehir'deki özel hastaneye geldi. Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlı, şunları söyledi:

    "Tabii ki morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Ben sadece durumdan dolayı yanında olmak istedim. Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntüler de yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok. Yarın büyük ihtimalle bir operasyon geçirecek. Bunun üzerine yorum yapmak da istemem. Hem üzüntülüyüm hem de sinirliyim. Biraz keyfi yerinde değil, morali de bozuk. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow