Sedat Peker işkence gören çocukların babasına ev hediye etti

Kayseri'deki işkence gören 4 ve 7 yaşlarındaki iki kardeşin TIR şoförlüğü yapan babalarına Sedat Peker daire armağan etti.
Kayseri'de üvey anne dehşetine uğrayan İ.A. ve Ö.A. kardeşlerin babası Akif A.'ya Sedat Peker tarafından 200 bin TL değerinde 180 metrekare büyüklüğünde bir daire armağan edildi. Tapu, çocukların babası TIR şoförü Akif A.'ya teslim edildi.
Gülben Ergen, üvey anne şiddeti gören çocukları ziyaret etti
İstanbul'da oturan Sedat Peker'in Kayseri'deki arkadaşı işadamı Hacı Ömer Okuducu tarafından satın alınan Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesindeki 180 metrekarelik apartman dairesinin tapusu Kocasinan Tapu Müdürlüğünde emlakçı Ali Korkmaz tarafından verildi. Sedat Peker, baba Akif A.'ya üvey anne dehşeti yaşayan her iki kardeşin üniversite bitirene kadar tüm okul harcamalarını da üstlendiğini iletti.
TIR şoförü baba ise Peker'in bu jestine teşekkür etti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?