Sakarya'da durdurulan kamyonda 15 milyon adet makaron ele geçirildi

Sakarya'da, polis ekiplerince durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 14 milyon 690 bin adet gümrük kaçağı boş makaron ele geçirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Sakarya’da takibe aldığı bir kamyonu durdurdu. Kamyonun kasasından karton kutular indirildiğinde boş makaronlar görüldü. 14 milyon 690 bin adet gümrük kaçağı boş makarona el konuldu. Gözaltına alınan bir kişi hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dehşet anları! Yolunu kesip öldüresiye dövdüler: Defalarca bıçaklandı
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi