Sahte tapu çetesine suçüstü

Sahte belgeyle başkasına ait 6 milyon lira değerindeki arsayı satmaya çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gaziantep'te sahte belgeyle başkasına ait 6 milyon lira değerindeki arsayı satmaya çalışan 3 şüpheli, suçüstü yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Tapu ve Kadastro 13'üncü Bölge Müdürlüğünde kimliği belirtilmeyen bir kişiye ait 6 milyon lira değerindeki taşınmazın, sahte vekaletle bir başkasına satılmak istendiği bilgisi üzerine harekete geçti.
Ekipler, Tapu ve Kadastro 13'üncü Bölge Müdürlüğü'ne sahte evraklarla gelen İbo K. Ali Ö. ve İbrahim K'yi suçüstü yakaladı.
Bölge müdürlüğünde buna benzer 4 olayın daha engellendiği öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz
EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 25 Nisan Cuma Mesajları!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: "İstanbul'daki Depremi ABD Savaş Gemisi HAARP İle Tetikledi" Yine Aynı Komplo Teorisi...