Sabiha Gökçen'de Diyarbakır uçağına pist başında asılsız bomba ihbarı

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanıp Diyarbakır seferini gerçekleştirecek olan Anadolujet uçağı pist başı yaptığı sırada bomba ihbarı yapıldı. Asılsız çıkan ihbar nedeniyle geri döndürülen uçaktan yolcular tahliye edilip arama yapıldı. Sefer 3 saatlik gecikmeyle yapılabildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Anadolujet'in TK 7210 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı saat 06.50'de Sabiha Gökçen Havalimanı-Diyarbakır seferini gerçekleştirmek üzere pist başına doğru ilerlediği sırada bomba ihbarı yapıldı.
Avusturya’da uçak kazası: 2 ölü
İhbar üzerine uçak pist başından geri dönerek güvenli bölgeye çekildi ve yolcular indirildi. Uçak içi ve bagajlar tek tek arandıktan sonra herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.
Uçak sabah 09.10'da Diyarbakır seferini gerçekleştirmek üzere tekrar havalandı. Asılsız bomba ihbarı ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı
Sıfır aldığı aracını 17 yıldır kullanamıyor: "Arabanın olduğu sokaktan geçerken içim acıyor"
23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri