hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÇIKLANDI! ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI 2024! ÖSYM sonuç sorgulama linki – KPSS sonuçları

    AÇIKLANDI ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI 2024 ÖSYM sonuç sorgulama linki – KPSS sonuçları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    KPSS 2024 ortaöğretim sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. ÖSYM sonuç sorgulama sayfası üzerinden ilan edilen sonuçlar adaylar tarafından öğrenilebilecek. Peki, KPSS ortaöğretim sınav sonuçları nasıl sorgulanır? İşte KPSS sonuç sorgulama sayfası ile ilgili detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce adayın katılımı ile gerçekleşen KPSS’de sınav süreci geride kaldı. Sonuçlar için gözler ÖSYM’den gelecek resmi açıklamaya çevrilmişti. Peki, KPSS sınav sonucu nereden ve nasıl öğrenilecek? İşte resmi sonuç açıklaması sonrasında bilinmesi gereken tüm detaylar…

    ÖSYM 2024 KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI AÇIKLANDI

    ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 15 Eylül 2024'de düzenlenen 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı sonuçları 4 Ekim 2024 Cuma günü açıklandı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların KPSS P94 puanı belli oldu. KPSSP94 puan türü devlet kurum ve kuruluşlarına yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için kullanılıyor.  

    KPSS SONUÇ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

    Adaylar, 4 Ekim tarihinde KPSS Ortaöğretim sınav sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecek.

    ÖSYM SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    ÖSYM'den sonuçlarla ilgili yapılan açıklama ise şöyle:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    15 Eylül 2024 tarihinde uygulanan 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

    Adaylar, sınav sonuçlarına 4 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir.

    Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    ÖSYM BAŞKANLIĞI

    ÖSYM'NİN SONUÇ SAYFASINDA KISA SÜRELİ HATA OLUŞTU

    Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarını kontrol etmek üzere kurumun resmi sonuç sorgulama sayfasına yönelen kullanıcılar kısa süreli "hata" uyarısı ile karşı karşıya kaldılar. Ardından sonuç sayfası yeniden normale döndü.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow