Orgeneral Hulusi Akar'dan Kayseri saldırısı açıklaması

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Kayseri saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. "Yurt içinde ve yurt dışında teröristle mücadelemiz, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar artan bir azim ve kararlılıkla sürecektir" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin "Yurt içinde ve yurt dışında teröristle mücadelemiz, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar artan bir azim ve kararlılıkla sürecektir" açıklamasında bulundu.
Kılıçdaroğlu, Akar'ı aradı
Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım'ı ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ı arayarak terör saldırısı ile ilgili bilgi aldı. Başbakan Binali Yıldırım'a ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? 30-31 Mart, 1 Nisan Ramazan Bayramı hava durumu!
Abramoviç'in yatları 3 yıldır Muğla açıklarında
e-Devlet üzerinden eksper raporu sorgulama nasıl yapılır? e-Devler eksper raporu sorgulama
HABER... İstanbul'un kaç aylık suyu var? Barajlarda son durum
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin soruşturmada, Hakkari delegeleri ifade verdi