hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Narin cinayetinde sırrı Hediye yenge mi çözecek? | Video Haber

    KAYNAKCNN TÜRK

    Narin Güran… Kim neden öldürdü hala çözülemedi cinayetin sırrı. Bir kaya parçasının altına cansız bedeni saklanan Narin'e dair sır perdesi bir yandan aralanmaya devam ediyor. Son olarak annenin diş ölçüleri alınmıştı abi Enes Güran'ın kolundaki izlerle karşılaştırılması için. Şimdi de Narin’in 2 akrabası daha gözaltına alındı. Gerekçe ise olayın seyrini değiştirmek için yapılan sahte ihbarlar. Gözaltında bir isim daha var; yenge Hediye Güran. Hala sorguda... Ne biliyor, nelere şahit oldu? Tüm bunlar tek tek soruluyor kedisine. Sırrı belki de yenge Hediye Güran çözecek. Bunun için de ek gözaltı süresi istendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NARİN CİNAYETİNDE GÖZALTI SAYISI 3 OLDU

    8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin sır perdesi hala daha aralanmış değil. Detaylar öğrenildikçe soruşturma kapsamında gözaltı sayısı da arttı.

    Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı arama çalışmaları, hedef saptırma maksatlı suni ihbarlar ve dikkat dağıtıcı eylemlerle yavaşlatılmaya çalışıldığı iddia edilmişti. Öyle ki Tavşantepe mahallesinin farklı noktalarına çocuk terlikleri bırakılarak, aramaların yönünün değiştirilmeye çalışıldığı da iddialar arasında. Bu iddialar, Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklama gerekçesinde yer aldı.

    YENGE HEDİYE GÜRAN'IN GÖZALTI SÜRESİ UZATILDI

    Soruşturma kapsamındaysa Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran'ın 15 yaşındaki işçisi Ramazan Atasoy da tutuklanmış ve bu sayı 11'e çıkmıştı. Narin'in akrabası olduğu bilinen İsa ve Şeyma Kaya da sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Böylelikle gözaltı sayısı 3'e yükselirken, Narin'in yengesi Hediye Güran için de ek gözaltı süresi istendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NARİN'İN ANNESİNİN DİŞ ÖLÇÜSÜ ALINDI

    Ayrıca Narin'in abisi Enes Güran'ın kolundaki ısırık için Narin'in annesi Yüksel Güran'dan da diş ölçüsü alınmıştı. Anneden alınan diş izinin sonucu bekleniyor. Faillerin bulunması içinse çalışmalar sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow