Müsavat Dervişoğlu ve Meral Akşener nikah şahidi oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Muğla Milletvekili Metin Ergun'un oğlu İstemihan Ergun'un nikah şahitliğini yaptı. Şahitlik yapan bir diğer isim de İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Dervişoğlu'nun, İstemihan ile Kübra çiftinin ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen düğününde nikah şahitliği yaptığı belirtildi.
Çiftin nikahını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kıydığı, şahitlik yapan bir diğer ismin de İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener olduğu ifade edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheliyle ilgili yeni gelişme
İstanbul Havalimanı’nda yeni dönem: 3 THY uçağı aynı anda kalkış yapacak
Mahkemeden emsal karar: Hız cezasına, 'kalibrasyon ayarı' iptali!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!