hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı Murat Aygen kimdir?

    MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı Murat Aygen kimdir
    expand

    MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı olarak Murat Aygen’in adını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nde 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde partiyi temsil edecek isimlerden biri de Murat Aygen oldu. Peki, MHP Elazığ Belediye Başkanı Adayı olan Murat Aygen kimdir, kaç yaşında?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHP’de adaylığı kesinleşen isimlerden biri de Doçent Doktor Murat Aygen oldu. Öğretim görevlisi olan Aygen, partisinin Elazığ’daki yerel seçimlerde adayı olarak görev alacak. Peki, Murat Aygen kimdir?

    MHP ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI MURAT AYGEN KİMDİR?

    Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi olan Doçent Doktor Murat Aygen, MHP’nin 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Elazığ Belediye Başkanı Adayı olacak.

    Lisansını 1990-1994 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde yapan Aygen, 1996-1999 yılları arasında ise Fırat Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. 2004-2009 yılları arasında ise doktorasını yine Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştiren Aygen, ardından üniversitede öğretim görevlisi olarak yer almaya başladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow