Mevlitte pilav yiyen 55 kişi hastanelik oldu

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir mevlitte ikram edilen tavuklu pilavdan yedikten sonra rahatsızlanan 55 kişi hastanelere kaldırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Yenimuhacir Beldesi İstiklal Mahallesi’nde yaşayan Vahit Güney, torunu olduğu için evinde mevlit okutarak gelen misafirlerine tavuklu pilav ikram etti. Mevlitten bir süre sonra çoğu kadın 55 kişi karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle otobüslerle Keşan Devlet Hastanesi ve özel hastaneye başvurdu. Bazı hastaların midesi yıkanarak serum bağlanırken yetkililer, zehirlenmenin tavuk etinden meydana gelmiş olabileceğini kaydetti.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Keşan İlçe Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri, tavuk eti ve pilavdan numune alarak, incelenmek üzere Edirne’deki il müdürlüklerinin laboratuvarlarına gönderdi. Hastanede tedavileri tamamlananlar ise taburcu edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bayramda hava nasıl olacak? Sarı kodlu uyarı
Dikkat! Günlerce sürecek... Meteoroloji'den peş peşe sağanak yağış ve fırtına uyarısı!
SON DAKİKA... Narin Güran'ın son fotoğrafı ortaya çıktı! Dikkat çeken detay
BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? 30-31 Mart, 1 Nisan Ramazan Bayramı hava durumu!
9 günlük tatil başlıyor: Bayram göçünün maliyeti ne kadar?