Melih Gökçek'ten canlı yayında Keçiören metrosu tweeti

Yapımı 12 yıldır süren Keçiören metrosu projesinde sona gelindi. Keçiören Belediyesi önünde Başbakan Yıldırım test sürüşü öncesinde halka hitap etti. Bu sırada Melih Gökçek'in de tweet yazıp paylaştığı anlar canlı yayında görüntülendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile Keçiören arasında 9,2 kilometre uzunluğunda olan ve 9 istasyonu bulunan Keçiören Metrosu projesinde sona gelindi.
Başbakan Binali Yıldırım, test sürüşü öncesinde Keçiören Belediyesi önünde halka hitap etti. Bu sırada Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek de yanında bulunuyordu. Haber kanallarının canlı yayınladığı konuşma sırasında Gökçek de tweet atarken görüntülendi.
Gökçek twitinde "KEÇİÖREN DE METRO DA İLK HAREKET İÇİN KEÇİÖREN MEYDANINDA TOPLANDIK..." dedi.
KEÇİÖREN DE METRO DA İLK HAREKET İÇİN KEÇİÖREN MEYDANINDA TOPLANDIK... pic.twitter.com/S0K8MfHHxt
— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) August 31, 2016
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Gülistan Doku dosyasında özel ekip kuruldu! Deliller yeniden inceleniyor
SON DAKİKA... Yalova-Bursa Yolunda Yolcu Otobüsü Devrildi: Ölü Ve Yaralılar Var!
Beylikdüzü'nde Trafiği Kilitleyen Kaza: 6 Araç Birbirine Girdi!
Taksim’de Gece Kulübüne Kurşun Yağmuru: İkiz Kardeşlerden İntikam Saldırısı!