Lüks sitede dehşet anları! Önce silahla tehdit etti, sonra her yeri ateşe verdi

Adana'da lüks bir sitenin bahçesine giren maskeli kişi, yere benzin döküp ateşe verdikten sonra aradığı kişiyi çağırması için kadın güvenlik görevlisini tabancayla tehdit etti.
Olay, saat 19.20 sıralarında Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'ndeki lüks bir sitede meydana geldi. Yüzü maskeli kişi, elinde tabancayla site bahçesine girdi. Yere benzin döküp ateşe veren kimliği belirsiz şüpheli, ismini söylediği bir kişinin dışarı çıkmasını istedi. Tabancasını kadın güvenlik görevlisine doğrultan şüpheli, kişiyi çağırmasını söyledi.
HAVAYA BİRKAÇ EL ATEŞ ETTİ
Kadın güvenlik görevlisinin 'Tanımıyorum o kişiyi' demesine aldırış etmeyen şüpheli, havaya birkaç el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Paniğe kapılan site sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan, yaşanan olay ise bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
SON DAKİKA
-
00. 30
ABD'den Le Pen kararına ilişkin açıklama
-
23. 13
Trump, İran ve Husiler'i hedef aldı
-
22. 49
İstanbul trafiğinde yoğunluk yüzde 74 olarak ölçüldü
-
22. 47
İnternet alışverişlerinde yeni dönem
-
22. 23
Zeytinburnu’nda sokak ortasında silahlı kavga: 7 yaralı
-
22. 12
Son dakika: Bugünkü Sayısal Loto çekilişi sonuçları belli oldu! 31 Mart 2025 Çılgın Sayısal Loto bilet sonucu sorgulama ekranı!
EN ÇOK OKUNANLAR
Son dakika haberi: Adım atacak yer kalmadı! Eminönü'nde bayram yoğunluğu
SON DAKİKA! Aydın'da üniversite öğrencisinin ölü bulunmasına ilişkin gözaltına alınan arkadaşı tutuklandı
Avcılar'da denizde havayı kirlettiği tespit edilen tankerle ilgili inceleme başlatıldı
Kuyruk kilometrelerce uzuyor: TIR sürücülerinin bayramda zorlu mesaisi
Hayatını kaybeden kimsesiz adamın üstündeki notta vasiyeti çıktı: Evini ve paralarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı