Lice’de çatışma: 2 asker şehit

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 2 asker şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, Kulp, Lice ve Hani ilçelerinin kuzeyi ile Bingöl il sınırı arasındaki dağlık alanda PKK'lı teröristlere yönelik Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), emniyet unsurları ve güvenlik korucularının katılımıyla 5
Mart'ta başlatılan "Bayrak-41 Şehit Jandarma Tolga Topçuoğlu Müşterek Operasyonu" sürüyor.
Operasyonda çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.
Yaralı askerler kaldırıldığı Diyarbakır'daki Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu.
Operasyon kapsamında 6 terörist de etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon devam ediyor.
TSK'dan açıklama
Çatışmayla ilgili TSK'dan yapılan açıklamada şöyle denildi: 19 Mart 2017 tarihinde Diyarbakır/Lice'de yürütülen operasyon esnasında bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Operasyon esnasında toplam altı BTÖ mensubu terörist etkisiz hale getirilerek silahlarıyla beraber ele geçirilmiştir. Bu çatışmada hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânları Cennet olsun.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı