Kuşlara ateş ederken kendini vuran çiftçi öldü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde fıstık bahçesine gelen kuşları korkutmak amacıyla tabanca ile havaya ateş açan Hacı Ahmet Kan (56) kazayla kendini vurarak yaşamını yitirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay, ilçeye bağlı kırsal Belveran Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bahçede çalışan Hacı Ahmet Kan, sürüler halinde bahçeye gelen kuşları korkutmak için tabancayla havaya ateş açtı. Bu sırada namluya bakmak için kendine doğrultan Kan, tabancanın kazara ateş alması ile göğsünden yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde Hacı Ahmet Kan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Kan'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürdürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz