hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurye cinayetinde davalar birleşti!

    Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman 25 bıçak darbesiyle vahşice katledilmişti. Cinayetin ardından soruşturmaya dair yeni bir gelişme yaşandı. Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi, katil zanlısı ve babasının davalarının birleştirilmesine karar verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kan donduran cinayet 11 Mayıs'ta Balıkesir'de işlenmişti. 20 Yaşındaki Ata Emre Akman, üniversite harçlığını çıkarmak için motokuryelik yapıyordu.

    İşe başlamasının 5'inci gününde motosikletle sipariş bıraktığı apartmanın önünde 17 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından 6 suç kaydı olduğu belirlenen 17 yaşındaki katil zanlısı tutuklandı.

    Soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede zanlının tasarlayarak ve canavarca hisle öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi. Ancak yargılama sonunda zanlı kanun gereği 18 yaşından küçük olduğu için 18 ila 24 yıl ile yargılanacak. Baba Orhan Özdemir hakkındaysa, ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye azmettirme’ suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

    Davayla ilgili yaşanan son gelişmede Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi, baba ve oğlunun davalarının birleştirilmesine karar verdi. Baba ve 17 yaşındaki oğlu önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow