Kilis'te hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi

Kilis'te, geçen 11 Nisan günü Suriye tarafından atılan roketatar mermisiyle yaralanan 74 yaşındaki Abbas Çelik, 11 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Çelik'in hayatını kaybetmesiyle Suriye tarafından atılan roketlerle Kilis'te yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye yükseldi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçen 11 Nisan günü Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden ateşlenen 5 katyuşa roketatar mermisi Kilis'e düştü. Roketlerden 3'ü boş araziye düşerken, 2'si Atatürk ve Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde yerleşim alanlarında patladı. Patlamalarda aralarında Abbas Çelik'in de bulunduğu 12 kişi yaralandı. Kilis Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan 11'i taburcu edilirken, ağır yaralanan ve 11 gündür yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Abbas Çelik, sabaha karşı yaşamını yitirdi. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Çelik'in, ikindi vakti toprağa verileceği bildirildi.
Çelik'in de ölümü ile kentte Suriye tarafından ateşlenen roketatar mermileri ile 5'i Suriyeli 12 kişi yaşamını yitirmiş oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HÜRKUŞ, yeni boyası ve tasarımıyla havalandı
FETÖ Baskısıyla Ayrıldı, Kalbi Hep Vatan İçin Attı: Şehit Hekim Koray Arslan’ın Yarım Kalan Hikayesi
Barajlar Boş, Zaman Dar! Kuraklık Kapıda... Uzman İsim: “Geç Kaldık!”
Galeri Haber... Türkiye'de Bir İlk Gerçekleşti: Patili Dosta 'Altın' Dokunuş!