hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayseri'deki taciz zanlısı tutuklandı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kayseri'de yabancı uyruklu bir kişinin 7 yaşındaki bir çocuğu taciz ettiği haberi ilçeyi ayağa kaldırdı. Olaya tepki göstermek için toplanan kalabalık bazı araçları ters çevirdi, evleri ateşe verdi. Sokakların karıştığı olayın ardından gözaltına alınan taciz şüphelisi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önce taciz haberi geldi, ardından provokatif saldırılar başladı. Önlerine çıkan her şeyi yakıp yıktılar. Öfkelerini bölgede yaşayan diğer yabancı uyruklu kişilerin evlerinden çıkardılar. 7 yaşındaki çocuğun uğradığı tacizin ardından bölge halkı ortalığı savaş alanına çevirdi. O taciz şüphelisi tutuklandı.

    Kayserideki taciz zanlısı tutuklandı

    Gerilim, 30 Haziran akşam saatlerinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Danişment Mahallesi’nde yaşandı. Yabancı uyruklu bir kişi, 7 yaşındaki kuzenini taciz ederken yakalandı. Olayın duyulması üzerine ilçe ayağa kalktı. Taciz şüphelisi gözaltına alındı. Öfkelenen bir grup, şüpheliyi polisin elinden almak için taşkınlık çıkardı. Linç girişimini ise polis önledi.

    Kayserideki taciz zanlısı tutuklandı

    Kalabalık grup, öfkesini bölgede yaşayan diğer yabancı uyruklu kişilerin ev ve araçlarından çıkardı, evleri ve işyerlerini ateşe verdiler, araçları ters çevirip yaktılar.

    Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı olaylarla ilgili soruşturma başlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kayserideki taciz zanlısı tutuklandı

    Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, mağdur çocuğun koruma altına alındığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise çıkan olaylarla ilgili 67 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

    Ayrıca çeşitli sosyal medya hesaplarından provokatif paylaşım yapanlarla ilgili de soruşturma başlatıldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow