hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayıp Narin'in son sözü "Yorgunum" | Video Haber

    KAYNAK DHA

    Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışması sürüyor. Kayıp Narin’in amcası, DNA kayıtları sonrasında tutuklanmıştı. Narin’i en son gören arkadaşının ise ifadesi ortaya çıktı. O ifadenin detaylarını ve çalışmalara dair son durumu, Demirören Haber Ajansı Diyarbakır Temsilcisi Emrah Kızıl aktardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin'i arama çalışmalarında ekipler ikiye ayrıldı. Bir ekip Narin'in kaybolduğu gün olan 21 Ağustos günü saat 15.15 öncesini, bir diğer ekip ise sonrasını araştırıyor.

    Yürütülen soruşturma kapsamında, mahalledeki mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazıyla arama çalışmaları yapıldı. Ancak Narin'e dair bir iz bulunamadı.

    Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz Deresi'nde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, mahalleye yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta belirledikleri bir noktadan köye doğru arama çalışmalarına başladı. İz takip köpekleri dere kenarında iz sürerken, dalgıç ekipler de uzun şişlerle su içerisinde arama yaptı.

    Kayıp Narinin son sözü Yorgunum | Video Haber

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Narin’i en son gören 9 yaşındaki arkadaşının pedagoglar eşliğinde alınan ifadesi ortaya çıktı. Narin son olarak arkadaşının "Oyun oynayalım" teklifini, "Çok yorgunum" diyerek geri çevirmiş.

    Kayıp Narin’in amcası ise kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürme suçlamalarıyla tutuklanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow