hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Kamyonlu provakatör" gözaltında

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kayseri'de "çocuğa cinsel istismar" iddiası sonrası, yabancı uyruklulara yapılan provokatif saldırılarla ilgili soruşturma sürüyor. Olay günü kamyonetle bölgeye çok sayıda kişi taşıdığı öne sürülen şüpheli de soruşturma kapsamında gözaltında alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Göçmenleri hedef alan saldırının şüpheli isimleri teker teker tespit ediliyor. Gözaltı haberleri ardı ardına geliyor.

    Kamyonlu provakatör gözaltında

    Kayseri'de Suriye uyruklu bir çocuğun cinsel istismara uğradığı iddiası ardından çıkan olaylar birkaç şehre yayılarak göçmen karşıtı bir provokasyona dönüşmüştü. Olayların yaşandığı esnada sosyal medyaya düşen bu görüntüde ise bir sürücünün kamyonetle çok sayıda kişiyi olayların yaşandığı bölgeye taşıdığı görülmüştü. O görüntünün ardından polis harekete geçti. 19 yaşında olduğu belirlenen şüpheli kimlik tespitinin ardından yakalanarak gözaltına alındı.

    İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "zanlının kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve reşit olmayanla cinsel ilişki suçlarından kaydı bulunduğu ve emniyetteki işlemlerinin sürdüğü" belirtildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamyonlu provakatör gözaltında

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de başlayan ve bazı şehirlere de sıçrayan provokatif saldırıların ardından 474 kişinin gözaltına alındığını duyurmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow