Kalbe tek kurşun! Kahreden detay: Geriye o not kaldı...
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde evinde kalbinden tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Funda Emine Büte’nin (46) gözaltına alınan erkek arkadaşı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Büte’nin evinde erkek arkadaşına yazdığı not bulunduğu, silahta da Büte’ye ait parmak izi, elinde de barut izi tespit edildiği belirtildi.
Olay, dün sabah saatlerinde Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki 7 katlı apartmanın 6'ncı katında meydana geldi.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, Funda Emine Büte'nin (40) cansız bedeni ile karşılaştı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu dedektifleri ve Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri evde inceleme yaptı.
Yapılan çalışmada Funda Emine Büte'nin kalbinden tek kurşunla vurulduğu ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde yapılan incelemede, "Bütün notlarımı atmışsın ama bu notumu saklarsın. Ben seni çok sevdim" yazılı not bulundu. Genç kadının aşk acısı sebebiyle kalbine tek kurşun sıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.
Kadının dün gözaltına alınan erkek arkadaşı da ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TÜİK 2024 Türkiye Nüfusunu Açıkladı! İstanbul, Ankara, İzmir İl Nüfusu Kaç? En Düşük ve En Yüksek Nüfuslu İller
YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 7 Şubat kar tatili olan iller! Gözler valilik açıklamalarında!
Sahil Güvenlik Komutanlığı 400 Sözleşmeli Uzman Erbaş Alacak: Başvuru Tarihleri ve Şartları Açıklandı
Son Dakika | İstanbul Başakşehir'de su tankeri tıp merkezine girdi
Depremde ekibiyle yüzlerce kişiyi sağ kurtarmıştı: Duygulandıran paylaşım!