hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kabine Toplantısı ne zaman, bugün (4 Haziran) var mı? Kabine konuları ve kararları!

    Kabine Toplantısı ne zaman, bugün (4 Haziran) var mı Kabine konuları ve kararları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın bugün olup olmadığı merak ediliyor. İki haftada bir gerçekleşen Kabine toplantısında iç ve dış siyasetin yanı sıra ekonomi gündemine dair birçok konu ele alınıyor. Kabine Toplantısı'nda alınacak kararlar, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacak. Bu kritik toplantıda ele alınacak kararların, özellikle ekonomik istikrar ve kamu hizmetlerinin iyileştirilmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün olacak mı? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önemli gündem maddeleri ile dikkat çeken Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi için araştırmalar sürüyor. Son olarak 20 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine toplantısında, terörle mücadele, iç ve dış politika gibi konular ele alınmıştı. Kabine Toplantısı tarihi özellikle bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler başta olmak üzere kamuoyu tarafından bekleniyor.

    KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

    Kabine Toplantısı'nın 4 Haziran Salı günü düzenlenmesi bekleniyor. Bu hafta gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nda 9'uncu Yargı Paketi, Kurban Bayramı tatili, emekli ikramiyesi gibi birçok konunun değerlendirileceği tahmin ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow