İzmir'de AK Parti binası önünde ses bombası patladı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı binasının önünde ses bombası patladı.
Alınan ilk bilgilere göre, akşam saatlerinde Girne Caddesi'ndeki ilçe başkanlığı binasının otopark girişi bölümünde patlama sesi duyuldu.
Patlamaya ses bombasının neden olduğu öğrenilirken, binada maddi hasar oluştu. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, patlamaya ilişkin, "Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerin yaptıkları bir olay. Biz, AK Parti teşkilatları olarak dimdik ayaktayız" dedi.
Polis ekipleri, Girne Caddesi'ndeki binanın otopark girişindeki patlamanın ardından bölgedeki incelemesini sürdürüyor. Delican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, patlamada parti binası ve bina önündeki araçta hasar oluştuğunu kaydetti.
Olayda ölen ya da yaralanan olmadığını bildiren Bülent Delican, patlamayla ilgili AK Parti Genel Merkezi'ne de bilgi verdiğini ifade etti.
Patlamadan, Türkiye'nin birliğine ve bütünlüğüne kastedenlerin sorumlu olduğunu vurgulayan Delican, "Biz, AK Parti teşkilatları olarak dimdik ayaktayız" diye konuştu.
Bülent Delican, polis ekiplerinin olayın aydınlatılması için gerekeni yaptığını da belirtti.
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de saldırıyı kınadı. Saldırıların AK Parti'yi yolundan alıkoyamayacağını söyleyen Sürekli, "Kimsenin Türkiye'nin huzurunu bozmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?